loading

Фирмите от групата STAMH отново са изложители на най-голямото бизнес събитие в София.

Main Image

„За нас от Интер Експо Център е голяма чест,  че за поредна година толкова много браншови организации обединяват усилия, за да се получи най-голямото бизнес събитие в София. По време на мащабното събитие повече от 450 фирми представят продукти и иновации от най-високо ниво.  Интер Експо Център посреща  над 150 нови изложители и 80 чуждестранни участници. За всички посетители от 8 до 11 ноември ще бъдат на разположение 6-те зали на Интер Експо Център с обща площ от 16 000 кв. м. През тази година се очаква ръст на посетителите от над 22 000 души, което гарантира успешното провеждане на бизнес форума“, каза при откриването управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов.

Заместник министърът на земеделието, храните и горите д-р Лозана Василева откри изложенията и коментира: „Хранителната индустрия е с водещи позиции в световната икономика и точно за това изложенията са особено ценни. Те показват пред потребителите новите стандарти за висококачествени продукти“.„Изложенията, които откриваме днес, се отличават с голям авторитет, защото съчетават в едно традиции и новаторство. Презентираните продукти, предимно български, но и чуждестранни, са с високо качество и показват последните достижения и технологии в различните браншове“, подчерта Василева.

Омбудсманът на България Мая Манолова сподели, че самият факт, че това е 24-тото издание на най-старото от изложенията - Булпек, говори само по себе си за авторитета на събитието. Омбудсманът се похвали с успехите, които са постигнали заедно с браншовите организации за защитата на българския потребител. Мая Манолова сподели, че е много важно какво слагаме на трапезата си, защото от това зависи здравето на българската нация.

А какво слагаме на трапезата си зависи не само от производството, а и от съхранението и комисионирането на хранителните продукти. Тук излиза на сцената STAMH Group.

На щанда си STAMH представи всички видове галванизирани стелажи – за палети и кутии, работни шкафове, както и специалната система ITALMODULAR за млечната и месна промишленост.

20171109_165751.jpg

СИСТЕМА “IM 92” е алуминиева конструкция с подвижни алуминиеви модули, с полипропиленови панели , оформящи нивата по височина на системата .

Модулните стелажи  и колички  на системата IM 92 са идеалното решение за тези, които трябва да организират, транспортират, излагат хранителни продукти и увеличават наличното пространство за съхранение.

20171109_165724.jpg

Системата е в пълно съответствие с хигиенните норми. Областите на приложение на системата IM 92, варират от кетъринг за хотелиерската индустрия, хладилен склад за цялата хранително-вкусова промишленост, фармацевтиката до  общи магазини. Изцяло от анодизиран алуминий или неръждаема стомана, системата гарантира трайна стабилност срещу корозия от вода и влага и осигурява най-висока степен на хигиена. Изключително стабилна, не се нуждае от специално укрепване, носи големи натоварвания с минимално огъване.

Друго голямо предимство е бързият и лесен монтаж, без помощта на специални инструменти. Елегантният дизайн и голям избор от стандартни размери осигуряват голяма адаптивност, позволявайки много комбинации, големи спестявания на пространство и отлично съотношение  качество/цена .

STAMH представя на посетителите на изложението и полипропиленовите контейнери за съхранение и стифиране FAMI, които са проектирани и произведени, за да предлагат на фирмите рационални решения, съобразени с различните им изисквания за съхранение и обработка на материалите.

Първокачествените материали, от които са изработени, заедно с извършения подробен структурен анализ,са в основата на това най-високо качество на продукта. Широката гама от контейнери се предлага в пет цвята, за да се даде възможност за съхранение на материали в лесно разпознаваеми категории

Специално внимание  е отделено за дизайна и производството на серия ATHENA - полипропиленови контейнери за съхранение. Ръбовете и крепежните елементи са специално тествани, за да се осигури подреждане структурата на контейнерите така, че да може да издържи и на най - тежките натоварвания. Серия ATHENA, в стандартен цвят, може да се използва също и в хранително-вкусовата промишленост.

СТАМ Лтд е изключителен представител на KARDEX REMSTAR за България и Сърбия.

Кардекс Ремстар е един от водещите производители в света на системи за съхранение и комисиониране. Всяка система е специално  проектирана с интегрирана техническа изтънченост и ефективни, добре обмислени концепции, имащи за цел да увеличат производителността и да оптимизират работните процеси.

Всички системи произведени от Кардекс Ремстар са съобразени с най-строгите изисквания за качество в Белхайм и Нойбург – Германия и Люистаун – САЩ.

Кардекс продуктите са сертифицирани съгласно следните стандарти:

DIN EN ISO 9001 и 14001 за системите произведени от Kardex Produktion Deutschland GmbH
UL – тествани и одобрени
RAL стандарти за качество в Германия
TŰV – GS и TŰV-NRTL

При автоматизираните системи за съхранение и комисиониране KARDEX с вертикална или хоризонтална лифт система складирането и извеждането на артикулите става автоматично, посредством елеваторен и екстракторен механизъм. Принципът на работа е много прост- операторът избира търсеният артикул на контролното табло. Автоматично машината се придвижва вертикално до нивото на съхранявания артикул и го доставя до пикинг зоната или на работната маса.

Индивидуалните решения за съхранение и пикинг позволяват да се използва складовия капацитет оптимално и да се постигнат значителни икономии при обработката на стоките. Степента на автоматизация може да бъде така избрана, че да отговаря съвсем точно на вашите бизнес процеси – в производството, в дистрибуцията, по целия път на движение на стоките, достигайки до нива на пълна автоматизация с помощта на роботи.

В сравнение с конвенционалните стелажни системи е възможно да бъде спестено над 75% от необходимото пространство. 

Предимства:

  • Максимално оползотворяване на площта на помещението;
  • Висока работна скорост, кратки времена на пикинг
  • Енергоспестяваща технология на задвижването;
  • Редуциране разходите за поддръжка
  • Модулна структура с възможност за надграждане;
  • Елиминиране на човешката грешка.

За втора  поредна година HYSTER – BG участва на Международното изложение “ МЕСОМАНИЯ 2017“.

HYSTER – BG е изключителен представител на HYSTER  YALE UK LIMITED, с предмет на дейност-продажба и сервиз на кари, складово оборудване и резервни части.

Компанията HYSTER – BG е част от STAMH GROUP, извършваща дейност на територията на България и Македония. Сервизните групи, състоящи се от 8 човека, на територията на София, са преминали специално обучение в HYSTER  YALE UK LIMITED и имат право на сервизно обслужване на техниката, предлагана от компанията

Наред с базовите модели, предлаганите машини на изложението са  съобразени с изискванията на хранително-вкусовата промишленост и са осигурени с подходящите за това аксесоари.

За поредна година фирма „СТАМ ТЕХ“ ООД също участва на международното изложение МЕСОМАНИЯ. Акцентът тази година са  подопочистващи машини на EUREKA с метални шасита, изработени изцяло от неръждаема стомана и устойчиви на корозия, които са изключително подходящи за хранително-вкусовата промишленост. Представят се също и  индустриалните прахосмукачки от RGS, които могат да намерят приложение в почистването на фурни и пекарни за хлебарската и сладкарската индустрия.