loading

13 ръчни транспалетни колички от Hyster, които могат да отговарят на всяко едно търсене

Main Image

Всички ръчни колички Hyster  са конструирани да издържат на най-интензивни натоварвания, с трайна заварена стоманена конструкция и висококачествено, устойчиво на надраскване боядисване. Тяхната компактна конструкция и плътният кръг на завъртане увеличават производителността. Но коя ръчна количка Hyster е подходяща за вас?

1. Икономични ръчни палетни колички

Икономичните транспалетни колички на  Hyster  са конструирани за леки до стандартни товари, при ежедневни складови операции. Здравият дизайн включва рамка с подсилени опори,  преграда и стандартна помпа за лесно повдигане, а заострените вилици осигуряват лесно влизане в палета.

Hyster-Economy-Hand-Pallet-Trucks2. Premium ръчни палетни колички

За по-сложни операции премиум линията Hyster  разполага с гладки заоблени върхове на вилицата, оборудвани с помощни ролки за влизане / излизане и функция Quick Lift за товари до 150 кг. Премиумният модел се предлага в различни конфигурации, като се предлагат по-широки рамки, както и по-къси и по-дълги вилици.

За тежки товари рамките са леки и с подсилени вилици, осигуряващи допълнителна здравина. Качественото прахово  покритие допринася за здравия дизайн, което го прави подходящ за интензивни 24-часови операции по съхранение и дистрибуция.Hyster-Premium-Hand-Pallet-Trucks

 1. Технополимерни ръчни палетни колички

  Технополимерната линия за ръчни колички на  Hyster е екологична и осигурява стабилност. Само 38 кг, това е транспалетна количка, която работи с ниско ниво на шум. Предлага се и в поцинкована и неръждаема  версия. Особено подходяща е  за работа в хранително-вкусовата промишленост.

Hyster-Techno-Polymer-Line

 1. Галванизирани ръчни палетни колички

  Подходящи за използване в корозионна среда, всички стандартни ръчни колички Hyster могат да се доставят с галванично покритие. Найлонови колела и ролки са стандартни опции за поцинковани ръчни колички Hyster,  други версии се предлагат при допълнително запитване.

Hyster-Galvanised-Hand-Pallet-Truck

 1. Ръчни палетни колички от неръждаема стомана

  Изработени от неръждаема стомана AISI 304, тези ръчни колички за палети отговарят на хигиенните стандарти в хранително-вкусовата промишленост и са устойчиви на агресивна среда в химическата промишленост.

Hyster-Blog-Post-Image-HPT_4

 1. Ръчен стакер

  Ръчните стакери  от Hyster  се отличават с дизайн на вилица над крака и се управляват с ръчно управление. Стоманената конструкция и найлоновите колела и ролки осигуряват стабилно решение. Товароносимостта е 1000 кг, а подемно-транспортното средство е с екран за защита на оператора. Ергономичният дизайн и компактната му конструкция го правят идеален за работа в претоварени зони.

Hyster-Manual-Stacker

 1. Ръчни колички  за тежки товари

  Тежкотоварните ръчни палетни колички са най-добрият избор за интензивна употреба, включващ напълно изпитана и най-съвременна помпа с функция за бързо повдигане за товари до 150 кг. Изработени от висококачествена олекотена стоманена рамка, те предлагат изключителна надеждност.

Hyster-Heavy-Duty-Line

 1. Транспалетни колички с кантар

  Палетните колички с кантар са удобни за операции, изискващи прецизно и мобилно претегляне на товари. Теглото на товара може да бъде ефективно и точно определено по време на операциите по натоварване и разтоварване.

Weigh scale hand pallet truck V2

 1. 3-тонни ръчни палетни колички

  Три тонните ръчни транспалетни колички на  Hyster се отличават с  двойни найлонови колела. Подходящи са за работа при тежки товаро-разтоварни дейности за тежки или дълги  товари.

Hyster-3-Tonne-Hand-Pallet-Truck

 1. Ръчни палетни колички с двойна спирачна система

  Това е идеалният избор изискващи работа на склонове или товарни платформи. Ръчната количка  е с двойна спирачна система: работна спирачка и спирачка за паркиране.

Hyster-Dual-Brake-Systems-Hand-Pallet-Truck

 1. Икономична ножична количка

  Ръчните палетни колички с ножично повдигане  съчетават маневреността на ръчната  количка и ножичната функция за повдигане. Всички ножични транспалетни колички на Hyster  са оборудвани със стабилизатори, които докосват пода, когато височината на повдигането надвишава 400 мм.

  Икономичният ръчен ножичен повдигач има стандартна помпа и може да повдига с висока скорост с ненатоварени вилици и нормална скорост с товар.

Hyster-Economy-Manual-Scissor-Lift

 1. Тежкотоварни ръчни ножични колички

  Ръчната ножична палетна количка за товаро-разтоварни дейности на тежки товари също предлага висока скорост на повдигане без товар или нормална скорост с товар. Предлага се  с надеждна помпа и висококачествена олекотена стоманена рамка , подходяща е  за по-интензивни операции.

Hyster-Heavy-Duty-Manual-Scissor-Lift

 1. Тежкотоварни електрически ножични повдигачи

  Подемно-товарната транспалетна количка с ножично повдигане  използва електрическа хидравлична помпа. Тя включва 12-волтова батерия, външно зарядно устройство и разполага с функция за аварийно спиране, която незабавно изключва акумулатора, ако е необходимо. Това е идеалното решение  за работа с тежки товари в малки помещения.


Hyster-Heavy-Duty-Electric-Scissor-Lift

Или да персонализирате някое от горните ...

Пълната гама от транспалетни  колички на Hyster,  предлага и избор на различни колела. Например, полиуретановите (PU) колела са подходящи за използване в помещения, които изискват по-стерилна среда, като химическо производство или производство на храни. Гумените колела са много тихи и подходящи за шумоизолационни помещения, а найлонните  предлагат изключително ниско триене и износване и са подходящи за използване в по-сурови условия.

Разнообразие от монтажни системи от UnisourceTM за защита на таблети, смартфони, скенери и държачи за чаши,  до ръчни колички за палети са също на разположение за допълнително удобство и операторски опит.

Ръчните колички Hyster се поддържат от местните дистрибуторски партньори на Hyster.

За повече информация посетете www.hyster.eu  или свържете с вашия дилър на Hyster.

Hyster-Heavy-Duty-Electric-Scissor-Lift

Свържете се с нас за повече информация и запитвания.