loading

HYSTER-BG и STAMH-TECH на Шоу в Склада 2017

Main Image

На 13 и 14 юни в склада на София Сити Лоджистик се проведе за II-ра поредна година  „Шоу в склада“. Всички представители на техника за складово оборудване бяха събрани на едно място, където можеха да се тестват машините в реални складови условия. Организаторите се бяха погрижили да не е само изложение, имаше състезание с кари, Мастерклас  с водещи лектори от известни  фирми и управляващи големи складови помещения.

20170613_143249.jpg

HYSTER-BG участва за 1ви път на това изложение, както и в състезанието за Майсторско управление на кари. Небивал интерес предизвика 4 опорния електрокар, който впечатли посетителите с маневреност и височина. 2,5 тония газокар Hyster  събра много отзиви, като изключително мощна и икономична машина. Новата транспалетна количка от техно-полимер  за хранителната индустрия-олекотена и  устойчива на корозия, беше фаворит на всички.

20170613_122059.jpg

Както HYSTER-BG така и STAMH Tech взеха участие за 1ви път на това специализирано изложение за складова техника, но останахме с добри впечатления. Установихме, че въпреки голямото предлагане на подобна техника, все пак повечето предприемачи в България,  държат особено много на качеството на машините, с които ще работят.

20170613_143050.jpg

Благодарим на нашите клиенти-настоящи и бъдещи  за доверието и оказаната възможност да работим заедно, това ни дава стимул да работим още по усърдно!