loading

HYSTER-BG ДИЛЪР НА ГОДИНАТА 2016

Main Image

На 6-7 Март 2017 в  Прага, Чехия се проведе Ежегодната Конференция на Хайстер за Източна Европа.

Събитието се състоя в х-л Коринтия, който е разположен на един от живописните хълмове в Прага, в непосредствена близост до конгресният център на Прага и крепостта от 11-ти век Vyšehrad. Дилърите на Хайстер представиха дейността си през 2016 г. , както и плановете си за 2017г.  Огромен интерес предизвика презентацията на  иновационните решения  на Хайстер, които предстоят да бъдат предлагани на пазара през  тази и следващата година.

Раздадени бяха и различни награди и отличия, като Хайстер-БГ грабна наградата „Дилър на годината  2016г“ , заради изключителния си старт и с най-много продажби за такъв кратък период от време. Хайстер–БГ е дилър на Хайстер на територията на България и Македония от ноември 2016 г.

Освен връчването на наградата, което предизвика изключителни емоции,  ние от Хайстер-БГ  останахме с незабравими приятни впечатления от вечерното плаване с корабче по река Вълтава, където имахме възможността да се запознаем и опознаем с останалите  колеги -  дилъри на Хайстер за Източна Европа.

Пожелаваме на всички дилъри на Хайстер  успешно представяне  през 2017 година!

А на нашия екип Хайстер-БГ пожелаваме достойно да носи името Дилър на Годината 2016 и още по-големи успехи през 2017!