loading

Комфорта на оператора в складовете за храни и напитки

Main Image

За да запазите операторите в най-добра кондиция, е важно да осигурите удобна работна среда. Складовите кари на Hyster® са проектирани да поддържат добри резултати във взискателните условия в складовете за храни и напитки, с решения, които да помогнат на шофьорите да бъдат спокойни и продуктивни.

Удобство в хладилна среда

В многото складови помещения, намиращи се в хранителната индустрия, Hyster® Reach Trucks може да направи средата  по-удобна за оператора. С опция за напълно изолирана кабина за хладилни складове операторите могат да бъдат напълно затворени, така че дори при температури от -30 градуса С, в кабината  да се  поддържа температура от 15 градуса по Целзий.

Дори и в обемисти защитни дрехи вратата на машината е лесна за отваряне и затваряне, а чрез ниска стъпенка е лесно и качването. В  просторната кабина има напълно оборудвана  седалка, регулируема кормилна колона, интуитивни мини лостове и джойстик.

Безпроблемна работа с палети

Широката гама машини  Hyster®  позволява на хранително-вкусовата промишленост  да изберат правилния високоповдигач за тяхната работа, както и за оптимален комфорт на своите оператори.

Blog-Post-Image-PPT.jpg

Серията Hyster® с монтирани палетни колички включва функции, които помагат на операторите лесно да контролират движението на подемно-транспортното средство и поддържат по-добра позиция на тялото. Intelligent Lift ™ позволява палетите да се транспортират и повдигат с едно безпроблемно движение, без да се налага да държите натиснат бутона, докато Intelligent Slow Down ™ помага на операторите допълнително, като намалява скоростта при завиване за по-уверенo маневриране. Моделите P1.6-1.8 също имат опция Low Noise за подобряване на работната среда за оператора и околните в склада.

Blog-Post-Image-RPT.jpg

В някои складове за храни и напитки, товароподемният мотокар  Hyster® Rider или Hyster® Rider Stacker могат да бъдат идеални. И двата са с иновативен дизайн "3 в 1", който позволява на оператора да бъде  седнал, изправен  или наведен  по време на шофиране . Патентованият дизайн на седалката, с люлееща се възглавница  и фиксирана облегалка, помага на  оператора да смени  позицията си по всяко време  с натискането на един бутон.

Ергономично подреждане на поръчките

Когато операциите с храни и напитки са чувствителни към  времето, Hyster® Low Level Order Picker  предлага комфорт и надеждност за оператора. Например, с опционалната функция за задържане на движението на моделите Hyster® LO2.0-2.5, водачите не трябва да извършват нито една излишна маневра, само чрез  натискането на бутон, подемно-транспортното средство може да се премести в следващата  работна позиция.

Blog-Post-Image-LLOP.jpg

Дългите вилици, позволяват второ пале да се повдигне, докато при LO1.0F и LO2.0S допълнителният контрол на вилиците може да помогне на оператора да поддържа палета на постоянна и удобна работна височина.

За да научите повече за това, как складовата гама Hyster® може да поддържа операцията ви за логистика на хранителни продукти и напитки и да подобри комфорта на водача, свържете се с нас.