loading

Логистика в действие 2018

Main Image

На 14 и 15 юни в новата логистична база на КАРГО ПАРТНЕР  се проведе за III-та поредна година  „Логистика в действие“. Всички представители на техника и оборудване  за склада  бяха събрани на едно място, където можеха да се тестват машините в реални складови условия. Освен изложение на машини и оборудване за склада, имаше състезание с кари, Мастерклас  с водещи лектори от известни  фирми и управляващи големи складови помещения.

IMG-9d68a3fc118474f452c08c9d9b325505-V.jpg

HYSTER-BG участва за втори  път в  това събитие, както и в състезанието за Майсторско управление на мотокари. Небивал интерес предизвика 7  тонния газокар, който впечатли посетителите с маневреност и внушителни размери . 3 опорния електрокар  Hyster  събра много отзиви, като изключително мощна и икономична машина. Рийч трака беше внушителен с 10м височина .Електрическата палетна количка с платформа, както и стакер, бяха  фаворит на всички, като практични и полезни машини, намиращи приложение във всеки склад.

IMG-9c8e737117139ffa12a4da48a398e045-V.jpg

Бяха осъществени много срещи, предвид, че събитието е специализирано, нямаше случайни хора, всеки сред посетителите беше дошъл с конкретна цел и определен интерес към предлаганите машини Установихме, че въпреки голямото предлагане на подобна техника, все пак повечето предприемачи в България,  държат особено много на качеството на машините, с които ще работят.