loading

МАШИНА ЗА ТРАНСПОРТИРАНЕ НА РУЛА ХАРТИЯ

Main Image

За да поддържа операциите по обработка на хартия, екипът на Hyster Special Engineering разработи решение за манипулиране на ролките хартия, базирано на Електрическата количка P3.0. Тази специално разработена машина  прави възможно, ефективното и ефикасно транспортиране  на ролки с диаметър до 2 м и тегло 3,5 тона.

В производството на хартия обикновено се изисква съхраняване и транспортиране на макари. Въпреки това, при транспортирането на тези товари в и около склада, за съхранение и последващ транспорт, обикновено не е възможно да се използват стандартни вилици, изискващи операции за наемане на специализирани машини за товара.

Една различна електрическа количка за Вашият склад.

Електрическата количка  Hyster® P3.0, предназначен за ръчно управление, с държач на рула хартия, е проектиран със специална предна част, чиято форма е проектирана така, че безпроблемно да съответства на формата на макарата, което позволява на оператора да повдига и премества ролките без да ги повреди , Ролко държачът обслужва три стандартни диаметъра на макарите: 700/900 мм, 900/1100 мм, 1100/1500 мм и дължина на барабаните от 1006 мм до 2156 мм. Ако се изискват по специфични операции, диапазонът на диаметрите може да се разшири с допълнителни вилици, закрепени към машината.

Това е само един пример за това как здравите повдигачи Hyster® са проектирани да посрещнат специфичните предизвикателства, пред които са изправени различните индустриални приложения.

За повече информация относно огромната гама от надеждни  товарни и складови мотокари Hyster® се свържете с нас, нашите екипи от професионалисти ще отговорят на всички Ваши въпроси и ще Ви предложат най-добрата машина отговаряща  за специфичните предизвикателства, свързани с управлението на материалите.

S120-with-Bolzoni-studio-2.jpg

Industry Applications paper-roll-customers-image.jpg

Industry Applications paper-roll-handling-image.jpg