loading

6 вида кари и тяхното приложение

Main Image

Товароподемната техника има различни разновидности, в зависимост от приложението и целите, които трябва да осъществят в складовите центрове и логистичните бази.

  1. Масово се използват мотокари с противотежест. Машините се предназначени за работа в различни условия (на открито и/или на закрито), с тежки товари.
  2. С 3-опорните електрокари се извършва работа с по-малки товари до 2 000 кг. Същественото им преимущество е, че са маневрени и могат да обслужват пространства с тесни коридори. Обикновено при тези машини батерията изпълнява функцията на противотежест.
  3. Рийчтраците са изключително практични и манерврени машини. Използват се в складови бази, в условия на повдигане на товарите на височини над 5,00 м. Произвеждат се в няколко разновидности – с място за оператор в седнало положение, с правостоящ водач. Рийчтракът може да бъде и с телескопични вилици.
  4. Електрическите колички са подходящи за работа с палетизирани товари на закрито.
  5. Странични товарачи – тази разноводност на карите е предназначена да обслужва места за работа с широки или дълги товари.
  6. Телескопиченият товарач е машина, която намира широко приложение в много области, включително в земеделието и строителството, товаро-разтоварни дейности при големи височини. Предлагат се в т.нар. нормален клас, с товароподемност до 4 000 кг, с височина на повдигане до 17,00 м  и в тежък клас до 35 000кг, с височина на повдигане до 13,00 – 14,00 м.

Свържете се с нас за повече информация.

70 NEW HYSTER FORKLIFT TRUCKS FOR KOENIG & BAUER_d.JPG