loading

Мотокари с ниска височина на кабината

Main Image

Опцията за ниска височина на кабината е налична за версиите със странично вадене на батерийте  на  J2.2 - 3.5XN с четири колела, което дава обща височина на кабината от 2,213 мм, в сравнение с 2,297 мм за стандартната кабина.

Този мотокар  е идеалното допълнение към Вашите машини за вътрешни терминали, за да помогне бързо за разтоварването на контейнерите, може да работи както при мокри, така и минусови метеорологични условия. Водачите  могат да останат топли през  цялата смяна, благодарение на опцията за отопление.

Мощни високоповдигачи с нулеви емисии

Мощна и здрава алтернатива на мотокарите  с двигатели с вътрешно горене, този надежден електрически мотокар осигурява високи нива на ефективност при ниска консумация на енергия. Удълженият живот на батерията, съчетан с бърз и прост процес на смяна на батериите, означава, че машините Hyster® J2.2 - 3.5XN могат да работят по-дълго, като същевременно произвеждат нулеви емисии в затворено пространство.

Hyster-Blog-Post-Image-Container-Stuffer-02.jpg

Идеална видимост

Ниската кабина има изкривени  стъкла без  отражение, осигуряващи добра видимост на товара и зоната на работа. Отблясъците се намаляват от възпрепятстване на гледката чрез използване на оцветено безопасно стъкло, намаляване на дискомфорт на водача.

Използването на допълнителни камери и осветление може допълнително да помогне на водача на подемно-транспортното средство да работи по-бързо и точно в контейнери или ниски пространства.

 

За повече информация и запитване  се свържете с нас.