loading

Качество, произведено за работа в стоманодобивната промишленост

Main Image

Качеството се проверява  през всеки аспект на проектирането, производството и доставката на всички продукти на Hyster®, което е особено важно при обработката  на тежки метали. От концепцията на проектиране до пускането в експлоатация всеки нов високоповдигач Hyster® следва внимателно структуриран процес на разработване, а прототипните мотокари са се доказали в даденото приложение още преди да влязат в производство.

За по-тежки операции в стоманодобивната промишленост, Hyster разполага със специализиран екип, предлагащ интелигентно проектирани решения за оптимизиране на приложенията за обработка на стомана и преодоляване на техните специфични предизвикателства.

Товароподемно-транспортните средства за обработка на стомана често изискват специални приспособления да се справят с този вид  товари. Разнообразие от вилици за бързо разединяване и прикачени устройства се предлагат с всеки Hyster®, включително заоблени вилици, захващащи скоби, манипулатори на серпентини, S-куки, стабилизатори на тръби, хидравлични тръбни скоби, бобини с намотки (до 13 клечки) , двойни плунжери, дълги стабилизатори, магнити и други.

Hyster-Blog-Post-Image-Steel.jpg

Топлината също може да бъде проблем. Полупродукти като плочи, блокове или пръти излизат от производствения процес при приблизително 900 градуса С. Екстремната топлина може сериозно да засегне мотокара, но Hyster има един от най-добрите  опаковки за топлинна защита в света за леярни среди, така че мотокарът поддържа надеждност и ниска цена на експлоатация.

Например, карите  Hyster могат да бъдат снабдени с топлоустойчиви маркучи, за да се избегне изсъхването и изтичането им, докато топлинният щит може да предпази хидравличните цилиндри. Удължената предна броня може да предотврати омекване на гумите. За прашна среда Hyster е въвел разширен всмукателен отвор за предварително почистване на въздуха, за да се избегне повреда на двигателя.

Hyster-Blog-Post-Image-Steel-3.jpg

Специализираният екип на Hyster може да разработи персонализирани решения. Например, за да поддържа дадената операция, транспортираща метални намотки с температури до 450 градуса, Hyster® H30XM-12 с капацитет 30 тона се издига със  симплекс мачта с директно вдигане без монтаж  и интегрирано прикачено устройство за намотки.

Една редовна мачта, работеща при тази температура, претърпява бързо износване на верижната омазняване  и маркучите. Симплекс  мачтата  с директно повдигане използва само цилиндри за повдигане, което отстранява въпроса за поддръжката на веригите на мачтите. Твърдото приспособление за навиване на спирала позволява лесно движение на горещите намотки, които също могат да бъдат подредени на две височини.

Всички високоповдигачи Hyster® до 52 тона са изградени по високи стандарти за качество за най-трудните операции.

За повече информация относно качествените камиони Hyster® за стоманодобивната промишленост и за широка гама от други приложения, посетете www.hyster.eu или се свържете с нас.