loading

КОНТЕЙНЕРОВОЗИ HYSTER

Main Image

Kонтейнерите като товарни превози са били използвани за превоз на стоки по целия свят от 50-те години на миналия век. Тъй като размерите на пратките са се увеличили, размерите на контейнерите също са се увеличили. През 1970 г. Международната организация по стандартизация (ISO) въведе 20 '(6.10M) дълги контейнери. Това се е увеличило още с 50% от използваните днес контейнери с дължина 40 '(12.2M).

Стандартните размери за двете дължини на контейнерите са:

 container_dimensions.png

Тъй като размерите и носещото тегло на контейнерите се увеличават, правилните методи за работа са от съществено значение. Използването на правилното оборудване за обработка ще гарантира безопасността на работниците при преместване на контейнера, както и предпазването на товарите от контейнерите. Съответното оборудване за обработка ще осигури и ефективен процес на работа, подобряване на процедурите за съхранение, време за зареждане и елиминиране на процесите, като двойна обработка. Независимо от вида на контейнера или процеса на обработка, Hyster разполага с правилното решение за боравене. По-долу са някои от най-често срещаните решения, сред които: мотокари, контейнерни високоповдигачи и  челни  товарачи.

Мотокар

Приблизително 75% от всичките 20 контейнера имат вградени джобове за вилици в основата си. Виличните джобове позволяват на вилките  да влязат под контейнера, Давайки възможност на стандартен високоповдигач да повдигне контейнер. Всички високоповдигачи Hyster с капацитет 8 - 32 тона са подходящи за джобове с вилици (размер 115 x 355 мм). Специални "тънки" вилици (с дебелина 110 мм) се предлагат и за машини с 36-40 тона.

forkpockets.png

H25-32XM-Application-Shot-(2).jpg

Контейнери, които не са с вградени джобове, могат да бъдат вдигнати с помощта на една от другите специализирани товаро-разтоварни машини на Hyster, както е описано по-долу:

Reach Stackers

Контейнерните високоповдигачи  Hyster предлагат чудесна възможност за придвижване и съхранение на контейнери. Те осигуряват голяма плътност при  натрупване, могат  да натрупват контейнери на височина до 3 реда. Също така дават на шофьорите максимална гъвкавост, тъй като се движат под височинни ограничения и да превърнат контейнера до 180 градуса, когато работят в тесни коридори.

reach_stacker.png

Челни  товарачи

Челните  товарачи се използват за преместване на празни контейнери. Те предлагат бързо време за обръщане и са в състояние да повдигнат повечето типове контейнери. Въпреки това те не могат да работят със същата гъстота на подреждане или маневреност като reach stacker.

front_loader.jpg

Hyster предлага много възможности за обработка на контейнери и е  в състояние да осигури икономически ефективни и ефикасни решения за всяка операция по боравене с контейнери.

Свържете се с нас за повече информация и запитвания.