loading

ШОУ В СКЛАДА 2018

Main Image

Имаме удоволствието да Ви поканим на единственото у нас изложение с демонстрация на живо на складово оборудване,машини и технологии. Любезно домакини тази година ще са Карго-партнер и техният нов логистичен център.
Кога: на 14 и 15 юни 2018г. от 10 до 18ч.
Къде: София, ул. Подполковник Васил Златарев 44А (в района на Летище София, до метростанция Софийска Света Гора).

1526634688728.jpg

„ХАЙСТЕР- БГ“ ООД  ще участва за втора година на това събитие, като ще представи отново 3 опорен електрокар, който се е наложил като надеждна и икономична машина, отличава се с маневреност и намира приложение в складове на закрито. Наред с това ще бъдат показани и 4 опорен електрокар, машини които се отличават с по-голяма стабилност и товароподемност  от  3 опорните електрокари, каква е разликата между тях вижте ТУК.  Рийч трака е машина работеща при най-големите височини, с отлична стабилност, видимост, маневреност и контрол, проектиран с характерните белези за качество на Hyster: здрави, иновативни, надеждни и ефективни. Практичната и удобна електрическа количка с платформа за оператора, както и някои модели на транспалетни колички.

За първи път на българския пазар ще дебютира и 7т мотокар HYSTER:

  • Здравото шаси и високо якост на мачтова конструкция оптимизират висока товароносимост и височина на повдигане, като предлагат голяма устойчивост и висока видимост.
  • Хидравлична спирачна система, която намалява разходите по поддръжка и осигурява по-голяма надеждност.
  • За да отговори на специфични изисквания, на разположение са редица опции, включително усъвършенствана хидравлична и охладителна системи.

Ще можете да се уверите в качеството на машините, както и да ги тествате на място.

Регистрирайте се за посещение ТУК.

15266346728.jpg