loading

STAMH Group на Месомания 2018

Main Image

За трета  поредна година HYSTER – BG участва на Международното изложение “ МЕСОМАНИЯ 2018“.

HYSTER – BG е изключителен представител на HYSTER  YALE UK LIMITED, с предмет на дейност-продажба и сервиз на кари, складово оборудване и резервни части.

Компанията HYSTER – BG е част от STAMH GROUP, извършваща дейност на територията на България и Македония. Сервизните групи, състоящи се от 8 човека, на територията на София, са преминали специално обучение в HYSTER  YALE UK LIMITED и имат право на сервизно обслужване на техниката, предлагана от компанията.

Наред с базовите модели, предлаганите машини ще бъдат съобразени с хранително вкусовата промишленост и ще се предлагат с подходящите за това аксесоари. Ще представим 3 опорен електрокар, който се е наложил като надеждна и икономична машина. Наред с това ще бъде показан и стакер, който е здрав и пъргав, компактен и мощен, специално проектиран за товаро разтоварна дейност, особено в ограничени складови пространства. Практичната и удобна електрическа количка, както и всички модели на транспалетни колички. Акцента тази година ще бъде рийч трак – машина, работеща при най-големите височини, с отлична стабилност, видимост, маневреност и контрол.

 

Ще можете да се уверите в качеството на машините и складовите системи, както и да ги тествате на място в зала 2, щанд D15 и С15.

IMG-3bdce75578682c7fe82ad8334bf5fdd5-V.jpg

IMG-dba1b7e1fbce290cbf98676b649f9565-V.jpg