loading

Батериен мотокар с капацитет 8 тона

Main Image

Този  мотокар с товароподемност 8 тона е подходящ за фирми с голям автопарк от оборудване и особено заинтересовани ще са фирми, които произвеждат свои собствено електричество.Товарачът комбиниран с литиево-йонна батерия със  системи за високо напрежение и ненадмината технология на двигателя.

Литиево-йонна батерия е достатъчно голяма, за да се гарантира дълъг живот и стабилно представяне през пълна промяна. Пълното зареждане на  празна батерия ще отнема два часа.

J8.0XN модел бе представен по време на събитието  Hyster HUB, което се състоя в Weeze, Германия, през октомври 2016 г., на която представители на медиите от цял ​​свят, както и специални гости имаха възможност да сравнят  работата на J8.0XN товарач и такъв с  двигател с вътрешно горене.

Новият модел J8.0XN ще ускорява  на разстояние от първите 15 метра и ще поддържа същата скорост като модел Hyster, задвижвани от двигател с вътрешно горене. Максимална скорост ще е 21,4 км / ч (без натоварване) и 18 км / ч (с товар), според компанията Hyster, 4 km / h по-висока от скоростта на мотокар -на  конкурент. Нивата на шум по време на работа ще са само 73 db (A).

Първоначалната цена на високоповдигача, батерията и зарядното устройство са по-високи, но с правилното функциониране на общите оперативни разходи през жизнения цикъл на мотокара ще бъде значително по-ниска.