loading

Виртуално изживяване с Hyster на Logimat 2017

Main Image

На  Logimat 2017 Hyster ще предложи на посетителите възможност да изпитат един високотехнологичен  симулатор, който показва как мотокарите  работят  дори и при най-трудни условия.

"Нашeтo  пространство в Logimat просто е прекалено малко, за да представим  широката гама от  иновации  на Hyster, казва Емануеле  Ероглу, Hyster маркетинг мениджър за Германия, Австрия и Швейцария.

"Ние ще демонстрираме  своите продукти на клиенти с помощта на тренажор, който показват колко стабилни  са карите на Hyster  и се доказват дори и при най- взискателните  условия", продължава Емануеле. "С помощта на мултимедийни очила и джойстик, всеки може да  седне зад волана."

Експертите дават информация от първа ръка.

Експертите от Hyster, както и фирми, които са използвали карите на  Hyster  в продължение на години, ще бъдат на разположение, за да отговорят на запитванията на посетители в Logimat 2017. Фокусът е върху индустриалните  решения за логистика, както и за производството на хартия и дървесина. В допълнение нашите експерти, ще съветват потенциалните клиенти за възможностите на  мотокарите , както и кое е най-подходящо според техните  индивидуални нужди.

"Тези, които искат да видят истински мотокар в действие имат възможност да направят това в нашето  тест съоръжение в Weeze, Германия", казва Емануеле. "Също така, на всеки две години, Hyster организира голямо изложение- Hyster HUB събитие, което включва всички кари, включително и тежкотоварни мотокари и контейнерни машини".

Щандът на Hyster в Logimat може да се намери в зала 8, щанд 8B03.

Щандът на Hyster-BG в Logimat може да намерите в зала 1, щанд 1A55.

Ще Ви очакваме!